Menu

Rakennusinsinööri Nikolai Makarov aloitti 3.8.2020 Trutec Oy:n Etelä-Suomen aluepäällikkönä

Rakennusinsinööri Nikolai Makarov aloitti 3.8.2020 Trutec Oy:n Etelä-Suomen aluepäällikkönä vastuullaan alueellinen myynti, alueellisen liiketoiminnan kehitys sekä muut sovitut yrityksen kehityshankkeet.

"Seinäjokinen Trutec Oy toimii valtakunnallisesti koko Suomen alueella ja haluamme nyt voimakkaammin panostaa Etelä-Suomen palvelukykyyn ja asiakaspalveluun. Nikolai tuo Truteciin vahvan rakennus- ja projektiliiketoiminnan kasvu- ja kehitysjohtamisen kokemuksen kotimaan ja ulkomaan liiketoiminnoista. Uusi Etelä-Suomen toimipisteemme parantaa mahdollisuuksiamme tarjota alueellisesti kasvavaa määrä projekteja asiakkaillemme” kertoo Trutecin toimitusjohtaja Jukka Kapela.
 
"Trutec Oy kasvavana ja kehittyvänä yrityksenä innosti ottamaan uuden haasteen vastaan. Hienoa päästä jälleen kehittämään rakennusalaa alueelliselta näköalapaikalta. Tavoitteenamme on saada lisää tunnettavuutta eteläisessä Suomessa ja sitä kautta myös päästä tarjoamaan useampia ja laajempia projekteja kuin tähän mennessä ” kertoo Trutecin aluepäällikkö Nikolai Makarov.

ota yhteyttä tai pyydä TARJOUS

Kerro suunnitelmastasi vaikka vain mitoin tai lähetä suunnitelmat.
Omalla suunnittelulla varmistamme tarjouksemme optimaalisen toteutuksen.

Lähetä tarjouspyyntö sähköpostitse tarjoukset@trutecoy.fi tai alla olevalla lomakkeella.






Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, odt

Nettisivun toteutus
closearrow-circle-o-downellipsis-v