KUMPPANISI HUOLETTOMAAN RAKENTAMISEEN

avoimet työpaikat

Teräsrakenneasentajia Seinäjoelle 
Haemme asiakkaallemme teräsrakenneasentajia pitkäaikaiseen työsuhteeseen teräsrakenteiden ja kuorirakenteiden asennukseen.

Työ tehdään asiakkaan toimipisteessä sekä työkohteissa eripuolella Suomea.

Tehtävässä tarvitaan voimassa olevat työturvallisuus- tulityökortit, jotka voidaan suorittaa ennen työn alkamista, sekä B-ajokortti ja piirustuksien lukutaitoa.

Hakijalta toivotaan suomen kielen taitoa. Hitsaajan pätevyystodistukset tai valmius suorittaa luokat luetaan myös eduksesi. Lisäksi eduksi katsotaan, mikäli sinulla on kokemusta asennusnosturin käytöstä (70-90T)

Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan kasvavassa ja kunnianhimoisessa organisaatiossa, jossa pääset varmasti toteuttamaan itseäsi ja kehittämään teräsrakentamisen osaamistasi.

Haastatteluja suoritetaan jo hakuaikana, ja valinnat tehdään sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Amiko oy:n Janne Ritola, 050 322 2348, janne.ritola@amiko.fi

Hae tätä paikkaa
Teräsrakennesuunnittelija
Oletko kunnianhimoinen ja referenssikohteet jo toteuttanut pätevöitynyt teräsrakennesuunnittelun vahva ammattilainen, joka hakee uusia haasteita ?

Teräsrunkorakenteiden lujuuslaskenta ja rakennesuunnittelu on ydinosaamistasi ja hallitset kattavasti TEKLA-ohjelmiston.
Et vierasta konepaja- ja asennussuunnitelmien tekemistä ja ohjaat mielellään suunnittelu-kumppaneitamme sekä valvot ja kehität erityisesti suunnitelmien laatua.

Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan kasvavassa ja kunnianhimoisessa organisaatiossa, jossa pääset varmasti toteuttamaan itseäsi ja kehittämään teräsrakentamisen suunnittelua.
Päätoimipaikkamme on Seinäjoella mutta tehtävän kannalta toimipisteesi voi olla myös muualla. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta.

Toivomme vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen jukka.kapela@trutecoy.fi ; paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tero.pellinen@trutecoy.fi tai 0405940426.


Projekti-insinööri
Oletko rakennusalan vahva ammattilainen, jolla jo näyttöjä tuloksellisesta rakennushankkeiden projektijohtamisesta ja haet uusia haasteita ?

Rakennusprojektien johtaminen on intohimosi ja pidät kaikki langat käsissäsi laadullisesti, aikataulullisesti ja taloudellisesti.
Olet vaativa mutta taitava neuvottelija. Kumppaniverkoston johtaminen on vahvuutesi ja projektin eri riippuvuussuhteet hallitset hyvän projektijohtamisen pelisäännöin ja työkaluin.

Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan kasvavassa ja kunnianhimoisessa organisaatiossa, jossa pääset varmasti toteuttamaan itseäsi ja kehittämään toimitilarakentamista.
Päätoimipaikkamme on Seinäjoella mutta tehtävän kannalta toimipisteesi voi olla myös muualla. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta.

Toivomme vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen jukka.kapela@trutecoy.fi ; paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa jukka.kapela@trutecoy.fi tai 0505066757.

jätä avoin hakemus

Haemme lisää asiantuntevaa henkilökuntaa kasvumme tueksi.

Oletpa sitten rakennusalan vahva ammattilainen tai intoa täynnä oleva nuori rakennusalan tuleva huippuosaaja, jätä meille avoin hakemus alla olevalla lomakkeella.

Lisätiedot:

Jukka Kapela
Toimitusjohtaja
puh. 050 506 6757
jukka.kapela@trutecoy.fi

jätä avoin hakemus

Voit liittää hakemukseen CV:n tai muun liitteen.


Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, odt

closearrow-circle-o-downellipsis-v