KUMPPANISI HUOLETTOMAAN RAKENTAMISEEN

avoimet työpaikat

Teräsrakenneasentajia Trutecin asennustiimiin
Haemme teräsrakenneasentajia pitkäaikaisiin työsuhteisiin teräs- ja kuorirakenteiden asennuksiin. Työmaamme sijaitsevat eri puolilla Suomea, joten tehtävä edellyttää reissutyövalmiutta.

Tehtävässä tarvitaan kokemusta teräsrakenneasennuksista, voimassa olevat työturvallisuus- tulityökortit, B-ajokortti ja piirustuksien lukutaitoa. Hitsaajan pätevyystodistukset tai valmius suorittaa luokat sekä kokemus asennusnosturin käytöstä (70-90T) luetaan eduksesi.

Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan kasvavassa ja kunnianhimoisessa organisaatiossa, jossa pääset toteuttamaan itseäsi ja kehittämään teräsrakentamisen osaamistasi.

Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja antaa Jukka Kapela, 050 5066757

Pyydämme lähettämään hakemukset osoitteella jukka.kapela@trutecoy.fi
Teräsrakennesuunnittelija
Oletko kunnianhimoinen ja referenssikohteet jo toteuttanut pätevöitynyt teräsrakennesuunnittelun vahva ammattilainen, joka hakee uusia haasteita ?

Teräsrunkorakenteiden lujuuslaskenta ja rakennesuunnittelu on ydinosaamistasi ja hallitset kattavasti TEKLA-ohjelmiston.
Et vierasta konepaja- ja asennussuunnitelmien tekemistä ja ohjaat mielellään suunnittelu-kumppaneitamme sekä valvot ja kehität erityisesti suunnitelmien laatua.

Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan kasvavassa ja kunnianhimoisessa organisaatiossa, jossa pääset varmasti toteuttamaan itseäsi ja kehittämään teräsrakentamisen suunnittelua.
Päätoimipaikkamme on Seinäjoella mutta tehtävän kannalta toimipisteesi voi olla myös muualla. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta.

Toivomme vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen jukka.kapela@trutecoy.fi. paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tero.pellinen@trutecoy.fi tai 040 5940426.


jätä avoin hakemus

Haemme lisää asiantuntevaa henkilökuntaa kasvumme tueksi.

Oletpa sitten rakennusalan vahva ammattilainen tai intoa täynnä oleva nuori rakennusalan tuleva huippuosaaja, jätä meille avoin hakemus alla olevalla lomakkeella.

Lisätiedot:

Jukka Kapela
Toimitusjohtaja
puh. 050 506 6757
jukka.kapela@trutecoy.fi

jätä avoin hakemus

Voit liittää hakemukseen CV:n tai muun liitteen.


Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, odt

closearrow-circle-o-downellipsis-v