Menu

Teräshallit ja teräsrakenteet Helsingin ja muun Etelä-Suomen alueelle

Uusi toimipiste on vauhdittanut Trutecin kasvua

Trutec Oy on päässyt näyttämään kykyjään Etelä-Suomen alueella. Aktiivisia kohteita löytyy pääkaupunkiseudulta tällä hetkellä kolme kappaletta: Jääurheilukeskus Matinkylässä, jätteenkäsittelykeskus Tattarisuolla sekä biojätteiden siirtoasema Vantaalla. 

Yrityksen tarjonta soveltuu sekä teräsrakenteita tarvitseville rakennusyhtiöille että teräshalleja tai toimitiloja omaan käyttöön rakentaville yrityksille. Helsingin toimipisteen avaaminen helpottaa sekä asiakastapaamisia että projektien hallintaa.

Asiakkaita palvellaan Herttoniemen toimipisteestä käsin

Yrityksen toimisto sijaitsee Opus 3 -rakennuksessa, joka on osa Opus Business Parkia. Paikka on hyvien kulkuyhteyksien päässä Herttoniemessä vain 10 minuutin päässä Helsingin keskustasta. 

Opus 3:een pääsee helposti autolla ja bussilla sekä metrolla -  Herttoniemen metroasema sijaitsee 350 metrin kävelymatkan päässä. Autolla liikkuville löytyy pysäköintipaikkoja rakennuksessa sijaitsevasta pysäköintihallista tai Hitsaajankadun varrelta.

Ammattitaitoa yli 20 vuoden kokemuksella

Pääkaupunkiseudun aluepäällikkönä toimivalla Nikolai Makarovilla on kokemusta teräsrakentamisesta aina vuodesta 1995 asti. 

"Olen työskennellyt teräsrakenteiden parissa niin Suomessa kuin ulkomaillakin, sekä tuotannossa, projektinjohdossa että valvontatehtävissä. Trutec on tiivis, hyvin kokenut organisaatio, jolla on kehittynyt valmistusverkosto. Yrityksellä on laadukasta suunnitteluosaamista ja voimme toimittaa joustavasti myös osaprojekteja."

Teräshalliprojekteja vielä tälle vuodelle!

Trutecin valttina on myös nopeus. Tehokkaan projektinhallinnan ja oman suunnittelupalvelumme ansiosta saamme uudet kohteet työn alle hyvinkin nopeasti. Yritys on erikoistunut yli 800m2 kokoisten teräshallien rakentamiseen.

"Mikäli tarvitset teräshallia tai teräsrakenteita, ota rohkeasti yhteyttä. Teemme varmasti kilpailukykyisen tarjouksen!"

Nikolai Makarov
aluepäällikkö
puh. 0400 542060
nikolai.makarov@trutecoy.fi

ota yhteyttä tai pyydä TARJOUS

Kerro suunnitelmastasi vaikka vain mitoin tai lähetä suunnitelmat.
Omalla suunnittelulla varmistamme tarjouksemme optimaalisen toteutuksen.

Lähetä tarjouspyyntö sähköpostitse tarjoukset@trutecoy.fi tai alla olevalla lomakkeella.


Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, odt

Nettisivun toteutus
closearrow-circle-o-downellipsis-v