Menu

Trutec Oy mukana Menestyvä Suomi -artikkelissa 

Rakennamme tilaa menestyksellesi

Trutec Oy on henkilökunnan omistama, kotimaan markkinoilla toimiva kokenut rakentaja ja teräsrakennetoimittaja, joka toimii verkostoituneella projektinjohtomallilla. Trutec rakentaa erilaisia toimitiloja ja myymälöitä, liikuntahalleja, voimalaitosrakennuksia sekä teräsrakenteita ja julkisivutoimituskokonaisuuksia.

Yhdessä laajan yrittäjävetoisen kumppaniverkostomme kanssa mahdollistamme jokaiseen projektiin parhaat osaajat sen erityisvaatimukset huomioiden, kertoo Trutec Oy:n toimitusjohtaja Jukka Kapela.

Yhteys luonnosvaiheessa Truteciin

Rakentamista suunnittelevan asiakkaan kannattaa olla Truteciin yhteydessä jo hankkeen luonnosvaiheessa. Näin voimme antaa asiakkaalle optimaalisen ja erittäin kilpailukykyisen tarjouksen, jossa hyödynnetään laadukasta suunnitteluosaamista ja vakiorakenteita.
”Lupaamme asiakkaan tarpeeseen optimoidun suunnitteluratkaisun sekä kilpailukykyisen toimitusajan, jolloin asiakas saa nopeasti tilat tuottavaan käyttöön.”
Asiakas saa projektin ajan täyden rakennusprosessin läpinäkyvyyden. Näin asiakkaamme tietää aina, missä vaiheessa projekti etenee. Uuden toiminnanohjausjärjestelmän avulla voimme kertoa hankkeen projektin osien ja osa-alueiden täsmällisen päivittäisen statuksen. Asiakaalle on tärkeää nähdä, että projekti etenee aikataulun mukaisesti ja rakennus on käyttöönotettavissa sovitusti.

Kehitämme tuotteitamme ja palveluitamme jatkuvasti tarjotaksemme asiakkaillemme kilpailukykyisimmät tuotteet ja tilat sekä kokemuksen sujuvasta ja helposta rakennusprojektista.

Panostamme kovan kysynnän vuoksi voimakkaasti julkisivuliiketoimintaan, jossa tarjoamme asiakkaillemme uusimmat julkisivurakentamisen tuotteet.

Parhaillaan rakennamme mm. Matinkylän harjoitusjäähallin teräsrakenteet Espooseen, Wärtsilän logistiikkakeskusvaraston teräsrakenteet Vaasaan sekä liikuntahallia ja myymälää Seinäjoelle KVR:nä. Kun tarvitset toimitilahallia, liikuntahallia, voimalaitosrakennuksen, teräsrunkorakenteita tai näyttävää julkisivua rakennusprojektiisi, soita meille!

ota yhteyttä tai pyydä TARJOUS

Kerro suunnitelmastasi vaikka vain mitoin tai lähetä suunnitelmat.
Omalla suunnittelulla varmistamme tarjouksemme optimaalisen toteutuksen.

Lähetä tarjouspyyntö sähköpostitse tarjoukset@trutecoy.fi tai alla olevalla lomakkeella.


Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, odt

Nettisivun toteutus
closearrow-circle-o-downfacebook-squareellipsis-v