Menu

Trutec Oy:n omistus ja organisaatio vahvistuu

Trutec Oy:n perustaja Tero Pellinen on myynyt enemmistön Trutec Oy:n osakkeista yhtiön henkilökunnalle ja Jukka Kapelalle. Kapela tulee mukaan yhtiöön uutena omistajana ja siirtymäajan jälkeen jatkaa yhtiön toimitusjohtajana. Tero Pellinen jatkaa yhtiön osakkaana vastuullaan myynnin ja tarjouslaskennan tehtävät.

”Trutec Oy on kehittynyt 12 vuodessa menestyksekkäästi teräsrakenteisten toimitilojen toteuttajana Suomen markkinoilla. Trutec on ottanut paikkansa tehokkaana ja asiakastarpeet huomioivana innovatiivisena toteuttajana. Nyt on aika laittaa lisää resursseja yhtiön kehittämiseen ja kasvattamiseen edelleen. Hienoa saada Jukka ja koko henkilökunta mukaan yhtiön omistukseen. Uskon, että tällä muutoksella kykenemme kasvamaan yhtiönä seuraavaan vaiheeseen”, kertoo yhtiön perustaja Tero Pellinen.

”Olemme tunteneet Teron kanssa lapsesta lähtien ja on ollut kiinnostavaa seurata Trutec Oy:n kehittymistä. Mielenkiintoisen siitä on tehnyt tuttu toimiala, josta itsellä myös kokemusta 20 vuoden takaa PPTH-Teräs Oy projekti-insinöörinä. Trutecin liiketoimintamalli on vastaava kuin perustamani yhtiön Netel Oy (ent. Telog Oy) verkostoitunut projektinjohtomalli, jolla Netel kasvoi 10 vuodessa yhdeksi verkonrakentamisen merkittävimmistä toimijoista liikevaihdon ollessa nykyisellään n. 30M€. Teron kanssa käydyt keskustelut johtivat lopulta päätökseen lähteä mukaan Trutec Oy:n toimintaan ja rakentamaan osakkaana kasvua kehittyvään yhtiöön. Erityisen hienoa on se, että saimme myös kokeneen henkilökunnan mukaan omistajiksi ja uskon vahvasti, että kykenemme kehittämään Trutec Oy:sta vielä tehokkaamman asiakaslähtöisten liikunta-, teollisuus- ja toimitilarakennusten toteuttajan.”, kertoo Jukka Kapela.

Trutec Oy on seinäjokelainen, 2008 perustettu teräsrunkoisten liikunta-, teollisuus- ja toimitilarakentamiseen keskittynyt yhtiö, joka toimii tehokkaalla verkostoituneella projektinjohtomallilla yhdessä kumppaniverkoston kanssa. Trutec Oy:n liikevaihto on viime vuosina ollut 5-8M€. Yhtiö on toteuttanut mm. Kuortaneen jalkapallohallin, Prima Power Oy:n teräsrungon, Seinäjoen jalkapallostadionin teräsrungon sekä lukuisia muita liikunta- ja toimitilarakennuksia sekä teollisuuden voimalaitosrakennuksia Suomessa.

ota yhteyttä tai pyydä TARJOUS

Kerro suunnitelmastasi vaikka vain mitoin tai lähetä suunnitelmat.
Omalla suunnittelulla varmistamme tarjouksemme optimaalisen toteutuksen.

Lähetä tarjouspyyntö sähköpostitse tarjoukset@trutecoy.fi tai alla olevalla lomakkeella.


Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, odt

Nettisivun toteutus
closearrow-circle-o-downellipsis-v