Menu

Uusi liikuntatila rakennetaan OmaSp stadionin viereen

KKOY Liikuntahalli Jouppila rakennuttaa uuden hallin OmaSp Stadionin viereen Seinäjoen Jouppilaan

Tilat tulevat palvelemaan Crossfit Seinäjoen, T2M Seinäjoen, sekä Fillarikauppa Cyclin liiketoimintaa. Hankkeen KVR-urakoitsijaksi on valittu seinäjokinen Trutec Oy. 

Hallin kokonaiskerrosala on 2305m2, joka on osittain kahdessa kerroksessa ja sisältää Crossfit- ja T2M-liikuntahallit sekä Cycli-polkupyörämyymälän huoltoineen ja muine palveluineen. Lisäksi tiloihin tulee kokous- ja kehonhuoltotiloja.

Crossfit, henkilökohtaisesti ohjattu liikunta sekä maastopyöräily ovat kaikki nousseet suosituiksi harrastusmuodoiksi etenkin nuorten aikuisten ja työikäisten asukkaiden keskuudessa. Ne ovat ottaneet tukevan jalansijan yhä useamman aktiivisen liikkujaan ikään tai asemaan katsomatta. Haluamme osaltamme vaikuttaa seinäjokisten terveyteen ja toimintakuntoon sekä yritysten menestykseen, toteaa Crossfit Seinäjoen valmennuksesta vastaava ohjaaja Jaakko Niemi-Nikkola. Uudet tilat Seinäjoelle luovat hienot puitteet lajin harrastamiseen ja sijainti antaa upeat mahdollisuudet järjestää kansainväliset vaatimukset täyttäviä kilpailuja.

T2M Seinäjoki tarjoaa ohjattua liikuntaa kaiken kuntoisille matalalla kynnyksellä ja on koko Suomen mittakaavassa edelläkävijä äitiysliikunnan tarjonnan laajuudessa. Äitiysliikunta tarkoittaa ohjattua ryhmävalmennusta sekä ryhmäliikuntatunteja vauvojen ja pienten lasten äideille lapsineen. Tämä auttaa selvästi raskaudesta palautumista ja arjesta selviytymistä. Äidit pysyvät näin aktiivisina ja ovat parempikuntoisia työelämään palatessaan. Tavoitteenamme on, että työnantajat saavat harrastajistamme reippaita ja terveitä äitiyslomalta palaajia riveihinsä, toteaa T2M valmennuksesta vastaava Laura Lehtilä.

Maastopyöräily on vahvassa kasvussa, Fillarikauppa Cycli tuottaa lajiin myynnin, huollon, vuokrauspalvelun, ohjattuja retkiä erittäin ammattitaitoisten henkilöiden vetämänä. Liikuntahalli Jouppilan loistava sijainti runsaiden maastopyöräreittien varrella mahdollistaa välineiden koeajamisen oikeissa olosuhteissa, sekä turvallisen siirtymisen poluille esim. koululaisryhmille.

Kilpailutuksen voitti seinäjokinen Trutec Oy, joten hanke toteutetaan myös maksimaalisesti paikallisin voimin”; kertoo hankkeesta innoissaan KKOY Liikuntahalli Jouppilan hallituksen puheenjohtaja Juhani Pakari.

KKOY Jouppilan projekti on meille erittäin mieluinen ja hieno hanke aikaisempien liikuntahalliprojektien jatkoksi. Trutec on toimittanut OmaSP Stadionin teräsrakenteet ja nyt pääsemme rakentamaan viereen lisää uutta liikuntaliiketoimintaan keskittynyttä tilaa rajusti kasvaville lajeille Crossfitille, ohjatulle liikunnalle, sekä pyöräilylle KVR-projektina. Projektin suunnittelu on hyvässä vauhdissa ja maanrakennuksen osalta työt päästään aloittamaan elokuun aikana, halli on muuttovalmis huhtikuussa 2021" kertoo Trutec Oy toimitusjohtaja Jukka Kapela.

Liikuntahalli Jouppilan on suunnitellut WasaPlan Oy / Juha Koivusalo.

Lisätietoja antaa:

KKOY Liikuntahalli Jouppilan hallituksen puheenjohtaja Juhani Pakari, juhani@pakari.fi, 045 6797979
Trutec Oy toimitusjohtaja Jukka Kapela, jukka.kapela@trutec.fi, 050-5066757

ota yhteyttä tai pyydä TARJOUS

Kerro suunnitelmastasi vaikka vain mitoin tai lähetä suunnitelmat.
Omalla suunnittelulla varmistamme tarjouksemme optimaalisen toteutuksen.

Lähetä tarjouspyyntö sähköpostitse tarjoukset@trutecoy.fi tai alla olevalla lomakkeella.


Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, odt

Nettisivun toteutus
closearrow-circle-o-downellipsis-v